Team handminton.dk

Det er de her folk der fortjener en medalje når du har haft timevis af sjov

 

Jakob

 

 

Jakob Morre Beck Nørgaard - far til 2 dejlige piger

Jeg har altid gået med en drøm om at have en mindre virksomhed. Helst en webshop som denne. Rollen som selvstændig skal være foreneligt med mit arbejde som vedligeholdelses-koordinater og reparatør hos Vald. Birn A/S i Holstebro.

Jeg mener det er vigtigt at holde sig igang hele tiden - også i fritiden. Som forælder til 2 piger, har jeg bemærket hvor meget tablets og telefoner trækker i opmærksomheden. Det er en anden måde at være social på, jeg bruger det selvfølgelig også selv, men det er uhyre vigtigt at være social også i den fysiske verden! Derfor mener jeg, at vores produkt gavner på flere måder.

Vær RIGTIG social :-)

 

 

Linda

 

 

Linda Beck Nørgaard - bonus-mor & iværksætter

Jeg har aldrig været bange for at få hænderne op af lommen og tage fat og det er ikke første gang jeg er selvstændig. I mine yngre dage havde jeg en pølsevogn i det nordjyske, men dette må siges at være noget helt andet. Til daglig arbejder jeg som regnskabskyndig sekretær hos Holstebro Kunstmuseum. Et job med mange spændende og varierende opgaver.

Jakob og jeg blev gift for et par år siden og vi bruger rigtig meget tid sammen i vores fritid. Når vi ikke har børnene hjemme, bruger vi ofte tid på vores motorcykelklub - køreture og træf med vennerne er noget vi nyder meget. Jeg håber, at vores produkt kan få alle mulige typer af mennesker til at have det sjovt, grine sammen og bare hygge sig med hinanden.

 

Peter

 

 

Peter Nørgaard - idrætslærer og iværksætter

Jeg har altid elsket at bruge tid sammen med andre mennesker. At spille et spil, at lave mad, at hjælpe hinanden med hvad som helst. I 2003 blev jeg uddannet som lærer fra Aalborg Seminarium og har siden da haft utallige bevægelsestimer med børn og unge. Deltaget i projekter om at få Aalborgs unge i bevægelse og væk fra skærmen. 

Mit første møde med handminton må dedikeres til min lillesøster som hjembragte et eksemplar til mig efter en jordomrejse i år 2000. I sommeren år 2000 blev der spillet handminton til den store guldmedalje i nordjyske parker og på stranden blandt mine medstuderende og gode venner. Da de sidste fjer var plukket efter et par måneders intensiv spil, gik den desværre til og det skulle tage 12 år før en anden god kammerat rejste jorden rundt og fik støvet et eksemplar op igen.